Texas Hold'em. - Lupus Foundation of Southern Arizona

Texas Hold’em: Prudence

“Medio” -spilleren til Texas Hold’em har en funksjon som skiller det: “Han tror han er over gjennomsnittet”. Det er ikke et spill med ord, det er dens sannhet.

Denne formodningen er virkelig nysgjerrig, men det bør ikke alltid bli dømt og uansett. Faktisk fører han til seg selv, derfor å ha mot. Og dette er en dowry når du spiller poker.

På den annen side fører denne påståtte overlegenhet til forsiktighet i noen situasjoner. I hovedsak endrer det fullstendig oppførselen på lekebordet, flytter seg bort fra den optimale linjen for å holde. Fordi det er klart for alle: “Til dette spillet tar det forsiktighet og mot og avfall”. På slutten også i livet blir suksess ofte ledsaget av en klok alternering og en vektet vurdering på hvordan man skal stå på forskjellige områder.

Men rekkefølgen som du kan alternere slike funksjoner, i spillet. Det er helt godt skissert av logikk.

Prudence må seire i fasene som fortsetter det virkelige spillet. Øvelse forsiktighet i valget av spillet, når du velger turneringen for å delta, ved å velge et kjøp på passende og så videre.

Når du sitter bordet, med mindre du virkelig er sjeldne unntak, er det motet som du må følge med deg, fordi dette er et spill som betaler fet og de som tvinger deg til å utnytte alle situasjoner fullt ut for å få tilbake.

I stedet følger dette “Midt” -spilleren er en reversering av disse faktorene. Mot, eller kanskje fortjenthet og bevisstløshet i valget av kamper https://rootcasino-no.com/, i turneringen buy-in, i persienner å spille penger, for å sitte ved bordet og være overdrevet forsiktig. La oss prøve å gå inn i den spesifikke av den mentale banen som følger med disse spillerne og skyver dem mot to makrokategorier av grove feil.

Den første feilen er følgende: Jeg tror feilaktig at de var bedre enn andre, eller hvis de egentlig var, overvektet deres fordelemargin, setter de seg ned og ansiktsspill utenfor rekkevidde eller mot gebyret eller for meget sterke motstandere i virkelighet. Unødvendig å skrive inn spesielt, det ser ut til meg et klart konsept av det.

Den andre feilen er også den verste: Sterk Denne påståtte fordel, spillerne venter ofte på en situasjon der vi har en stor fordel over andre. Det er en forferdelig feil. Ingen er sterk nok til å “vente” enda mer lønnsomme øyeblikk. Hvis det virkelig er en fordel, bør den forfølges uten forsinkelse. I turneringer kan hvert skudd føre til eliminering, derimot, vi må imidlertid møte hundrevis kanskje tusenvis av motstandere, og ingenting kan gis. I kontanter, alle mikroskopiske fordeler blir helt utnyttet, hvis du ikke føler det i navnet på ro, så er du i feil spill. Du kan lage unntak jeg sitter og går i de første stadiene, men gjør historien til seg selv basert på den spesielle dynamikken i den form for en liten turnering, ikke fordi prinsippet er annerledes.

Her prøver vi å ta to eksempler som går litt mer spesifikt, etter min mening de vanligste slagene i denne farlige trenden.

Første eksempel: hvor mange ganger i en turnering du hørt en spiller si “Jeg spiller ikke en mynt flip, meg!” Denne setningen er gal indikasjon på en feil trend. Nå, du allerede vet at jeg hater uttrykket “Jeg tror jeg er i flip” fordi altfor reduktive forhold til en alvorlig evaluering av ranger av andre, i alle fall i denne sammenheng det har en negativ jakkeslaget d viser hvordan en situasjon flip sikkert Dead Money for Earth, nekter for en veldig enkel grunn: jeg venter en bedre situasjon. Og går videre, kan du forvandle seg til følgende resonnement: “Jeg er bedre enn deg, vet jeg ikke sette meg på planen din du ser etter den lykketreff, kan jeg vinne turneringen alltid utnytte situasjoner med enorm fordel, og jeg kommer først ved å spille bare super skudd lønnsom”. Det er ikke slik, og du bør vite. Ønsker å gjøre sofismer, tror du på lykken og stoler på at du vil bli servert til ytterligere 10 ganger før slutten av turneringen. Dive også i maktkampen når det er nødvendig, må flip tas opp, midt i den tiden du vil miste, men de er en del av veien for å slå for å vinne en turnering, dvs. at du må ha litt flaks. Ønsker du å bli vinnende spillere i turneringer? Vel flip som du vil spille vil ha en felles strekning: resten vil du ha sendt deg, og ikke omvendt.

Andre eksempel: Det er også en enda verre variant “Jeg visste å være fremover, men på dette stadiet foretrukket jeg ikke å risikere”. Nå, med utsikt over noen første faser i bestemte sammenhenger, er virkeligheten av fakta at ingen er så sterk at du har råd til å spille på fløyel. Det betyr egentlig at du ikke forstod spillet. Poker er et spill laget av svært små fordeler, du kan ikke vinne hvis du venter på å være nøtter på floppen eller AA i preflop.

Gi opp en fordel, hei svært sjeldne anledninger, det er latterlig i kontanter, og det er ofte selv i turneringer! Hvor mange feil du kan gjøre av disse grunnene i spillet: Mange sjekker for ikke å risikere, så mange slakk, mange trekker passivt spilt, så mange retter spilte med overdreven frykt mellom persienner, hvor mange boims å bløffe som kan passere ofte , hvor mange bretter mellom knappedynamikk mot persienner, eller verre ennå, hvor frykt i boblenene!

Texas Hold’em.